Connected

Filter instellingen zijn niet ingesteld!
30 Vacatures
Student MARCOM

Branche : Zorg
Regio : Gelderland

Als studentstagiair MARCOM help je de verschillende onderdelen van de ANL Group met hun groei op de markt, door het inrichten van de communicatie uitingen naar buiten en de strategie uitdenken (en uitvoeren) op het vlak van marketing.

Vrijwilliger marketing en communicatie zorgreservisten

Branche : Zorgreservisten
Regio : Gelderland

Naast onze dagelijkse werkzaamheden vinden wij het belangrijk om te investeren (belangeloos) in projecten waarbij er een hoog maatschappelijke belang is. Zo hebben wij vorig jaar o.a. meegewerkt aan het ontwikkelen van het platform extrahandenvoordezorg.nl. In het kader van een opdracht van het Ministerie van VWS zijn wij opzoek naar gemotiveerde vrijwilligers voor het meehelpen opzetten van de marketing en communicatie richting (potentiële) zorgreservisten in het kader van een opdracht van het ministerie van VWS. De geworven zorg reservisten worden opgenomen in een database zodat ze de komende jaren ingezet kunnen worden op de momenten dat dit nodig is.

Vrijwilliger belteam zorgreservisten

Branche : Zorgreservisten
Regio : Gelderland

Naast onze dagelijkse werkzaamheden vinden wij het belangrijk om te investeren (belangeloos) in projecten waarbij er een hoog maatschappelijke belang is. Zo hebben wij vorig jaar o.a. meegewerkt aan het ontwikkelen van het platform extrahandenvoordezorg.nl. In het kader van een opdracht van het Ministerie van VWS zijn wij opzoek naar gemotiveerde vrijwilligers die in de functie van intercedent telefonische (potentiële) zorg reservisten willen werven. De geworven zorg reservisten worden opgenomen in een database zodat ze de komende jaren ingezet kunnen worden op de momenten dat dit nodig is.

Verpleegkundige 4 (MBO) opleider en begeleider zorgreservist regio Utrecht

Branche : Zorgreservisten
Regio : Utrecht

Als Verpleegkundige 4 opleider en begeleider leid je zorgreservisten op en begeleid je hen op de werkvloer. Je werkt daarbij op detacheringsbasis bij diverse organisaties. Op die manier doe je in korte tijd veel ervaring op en maak je kennis met vele dynamische en uitdagende organisaties. In je werk verzorg je cliënten en werk je veelal in teamverband met een zorgreservist om samen de beste zorg te verlenen.

Verpleegkundige 4 (MBO) opleider en begeleider zorgreservist regio Den Bosch

Branche : Zorgreservisten
Regio : Noord Brabant

Als verpleegkundige 4 opleider en begeleider leid je zorgreservisten op en begeleid je hen op de werkvloer. Je werkt daarbij op detacheringsbasis bij diverse organisaties. Op die manier doe je in korte tijd veel ervaring op en maak je kennis met vele dynamische en uitdagende organisaties. In je werk verpleeg je cliënten en werk je veelal in teamverband met een zorgreservist samen om op die manier de beste zorg te verlenen.

Laden