Wil jij samen met ons werken aan eerlijke zorg?

Stap 3/4

Contactgegevens

Partner worden van Ambulance NL

Soms net buiten zicht maar altijd waardevol voor jou als franchisenemer. De formule is er op gericht om het meeste te halen uit jou als bedrijf. Wij richten ons op professionalisering van de evenementenzorg van de toekomst. Als franchisenemer geniet je maximaal van alle ontwikkelingen en wat Ambulance NL voor jou kan betekenen. Ons doel is jou te ontzorgen!

IT en Development

Investeren is duur. Investeringen zijn echter noodzakelijk om bij te blijven in een snelle wereld van digitalisering en wettelijke verplichtingen. Op de achtergrond zijn wij hard voor jou aan het werk om voorop te lopen in deze ontwikkelingen en de acute zorg van de toekomst. Graag delen wij met trots enkele van deze lopende ontwikkelingen!

Alle voordelen op een rij

Delen van kennis en ontwikkelingen. Je bent altijd up-to-date.

Genoeg ruimte om jouw bedrijfsvoering op jouw manier te doen.

Het hoogste rendement uit jouw bedrijfsvoering halen.

Wij investeren voor jou in IT en Development

Ontzorgen in de (financiële) bedrijfsvoering

Ondersteuning in marketing en communicatie. Uniform en sterk onder 1 merk

Wij staan altijd voor je klaar met advies en begeleiding

Het bouwen van een complexe, centrale database.

Door het gebruik van BlockChain encryptie helemaal klaar voor de nieuwe privacywetgeving. Het registeren van patiëntgegevens en -dossiers is daarmee veiliger, effectiever, efficiënter en daarnaast vele malen gemakkelijker bij de verplichtingen aan de inspectie.

 

Het ontwikkelen van een planning automatiseringstool.

Hiermee heb jij met 1 druk op de knop altijd de juiste mensen op de juiste plek. Real time ingericht ben jij altijd 100% in control.

 

In co-creatie met een accountant het inrichten van een facturering- en HR tool.

Het maken, versturen en traceren van facturen is nog nooit zo makkelijk geweest. Daarnaast bespaar je ook een hoop tijd op het bijhouden van persoonsuren en uitbetalingen.

 

Het samenstellen van een platform voor vraag en aanbod.

Wij brengen vraag en aanbod zo dicht mogelijk bij elkaar. Hierdoor sta jij sterk in de markt voor de beste opdrachten.

 

Ondersteunen en ontzorgen

Ambulance NL zorgt er voor dat jij kunt doen waar je het beste in bent. Door ondersteuning, begeleiding en voordelen te faciliteren op de achtergrond sta jij sterk. Een beknopte greep uit wat wij voor jou kunnen betekenen!

 

Bemoedigen van het commerciële proces.

Doormiddel van maatwerk en het bijdragen aan een gezonde klantenportefeuille haal jij de maximale omzet. Wij dragen graag bij aan de beste marges voor jouw opdrachten. Het doel hierbij is het hoogst haalbare rendement voor jou als ondernemer ter bescherming van jouw en onze financiële positie.

 

Ondersteuning in marketing en communicatie.

Door professionele en uniforme benadering van de markt stijgt jouw waarde naar de opdrachtgever. Hiermee creëren we duidelijkheid en maak jij je krachtig naar de opdrachtgever.

 

Sturing en advies op het gebied van bedrijfsvoering en procesoptimalisatie.

Graag ontzorgen wij jou in de bedrijfsvoering. Of dit nou financieel, juridisch, omtrent kwaliteit of aansprakelijkheid is. Hiermee verlaag je jouw risico’s als bedrijf

 

Het bieden van een leidraad in het HR beleid en contracten.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden, geniet van de know-how en templates die wij kunnen bieden.

 

Wij staan altijd klaar voor jou

Duidelijke handboeken met voorbeelden, richtlijnen en afbakeningen. Wel zo duidelijk en hulpzaam. 2 wekelijkse afspraken. Graag spreken we jou elke 2 weken face-to-face of via een videogesprek om jou bij te staan met advies, begeleiding of wat je nodig hebt.

 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe partners die zich bij ons aan willen sluiten en ook de voordelen van gezamenlijk opereren willen ervaren. Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

 

Detlev Völkers

Directeur Ambulance NL

Vrijblijvend een offerte aanvragen.